| Marius232cnz a întrebat:

Ceaiul de pelin este bun dupa o interventie chirulgicala bucala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mie mi-a recomandat sa ma clatesc cu ceai de salvie. Trebuia sa-ti spuna el ce poti folosi.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu!
Dar gargara cu apa sarata, este!

| relian a răspuns:

Dupa o interventie chirurgicala de care spui, ar fi trebuie ca dorctorul care a facut interventia sa iti si spuna ce trebuie sa faci, asta daca nu a facut-o, deci dupa orice interventie trebuie sa ti se spuna exact ce anume sa faci.
De regula la astfel de interventii nu prea ai nevoie de ceaiuri de spalari etc, doar ceva atibiotice si cam aia e tot.Dar daca ai ceva intrebari cel mai in dicat ar fi sa intrebi medicu respectiv.Mucoasa bucala cred ca este zona cea mai rezistenta sa-i zic asa la infectii,are destule arme si mijloace sa evite infectiile,deci nu este nevoie de ceai de nici un fel, zic eu, tu intreaba medicu sa poti sta mai linistit.
Dar pelinu din cate stiu nu prea are efecte din astea curative sau analgesic, este folosit mai mult sa dea ceva gust, se folosea la bauturi alcoolice inainte, nu stiu acum.Mai degraba daca tot vrei sa te clatesti in gura cu ceva, foloseste ceai de musetel.

Întrebări similare