Dap. E indicat. Mai este indicat si Marul Lupului, cred ca tot la farmacie se gaseste, ala ajuta enorm.
Marul lupului e cam toxic. E misto la multe chestii externe si cutanate chiar gen furunculi, dar nu as baga in gura. Solutiile pe care i le-am dat le-am testat cu succes pe mine si pe membri ai familiei.
Cauta Hofident Q10 (apa de gura) si pasta de dinti cu argila Gennadent, preferabil Argentum. Am avut si eu problema aftelor timp de vreo 20 de ani... astea doua m-au scapat de ele.
Nu stiu cat de bun e pentru afte bucale, dar pe mine m-a ajutat cand mi-am scos maseaua de minte: ma clateam dimineata si seara
Da, este bun. Exista si o apa de gura pe baza de salvie si alte verdeturi care sunt antibacteriene. Este o apa de gura nemteasca, cred, si e verde. E foarte buna si aia. Vezi daca o gasesti la farmacie. Daca nu, cere apa de gura Paradontax, si aia fiind la fel de buna.
Apa de gura are scopul sa inlature mai drastic bacteriile din gura si dintre dinti. Clateste gura cu ea de minim 3 ori pe zi.
sanclaudiu întreabă:
DarkShina5566 întreabă: