Pai doar atat, o fii bogat in vitamina C, dar pe langa asta citeste cate porcarii are in el, ar trebui sa scrie pe ambalaj
Fiindca are in el vitamina C de sinteza (nu naturala). Exact ca tabletele cu Vitamina C pe care le cumperi de la farmacie.
Reversul medaliei este faptul ca nu am vazut in nici un produs mai mult colorant decat in ceaiurile Ecoland. Fa un experiment, pune o bucata de plastic alba intr-un pahar cu ceai Ecoland preparat si las-o asa 24 de ore. O sa ai o mare surpriza cand o scoti. Apoi, imagineaza-ti ce se intampla si in stomacul tau
Cand eram mai mica am baut mult si am avut problee cu stomacul
contine numai prostii
Nu este deloc sanatos, are numai chimicale si "E-uri"
Mai bine fa-ti un ceai natural
Toata lumea e cu lectia invatata aici la acest subiect: Nu e sanatos! Perfect, ce mai e sanatos in lumea asta? Aerul e curat cand umbla atatea masini, sunt fabrici si combinate care nu fac rabat de la nimic, padurile se taie in mod alert dar cand e de plantat un copacel aproape toti spun pas. Am auzit la televizor ca 50% din painea din comert e plina de E-uri, exista una cunoscuta de toata lumea care cica ar fi 100% naturala: Savoria, nu stiu ce pret are ca n-am cumparat dar e cel putin dublu fata de restul. Scuza-mi ca am deraiat de la acest topic, este sau nu este sanatos acest ceai, eu il consum si poate ca toti cei care ti-au raspuns vor trai 200 de ani eu n-am in plan nici sa prind 60 de ani. Sa moara altii de batranete care se tin mai bine pe picioare.
DenisIonut01 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: