| YumiSukinanda a întrebat:

Ceaiul ekoland este sanatos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Nu, granulele acelea instant sunt chimicale.

| IMC90 a răspuns:

Nu, este numai chimicale...

| YumiSukinanda explică:

Atunci dc se zice ca e bogat in vitamina c?

| MrMike a răspuns (pentru YumiSukinanda):

Pai doar atat, o fii bogat in vitamina C, dar pe langa asta citeste cate porcarii are in el, ar trebui sa scrie pe ambalaj

| IMC90 a răspuns (pentru YumiSukinanda):

Fiindca are in el vitamina C de sinteza (nu naturala). Exact ca tabletele cu Vitamina C pe care le cumperi de la farmacie.

Reversul medaliei este faptul ca nu am vazut in nici un produs mai mult colorant decat in ceaiurile Ecoland. Fa un experiment, pune o bucata de plastic alba intr-un pahar cu ceai Ecoland preparat si las-o asa 24 de ore. O sa ai o mare surpriza cand o scoti. Apoi, imagineaza-ti ce se intampla si in stomacul tauhee hee

| Kazimir a răspuns (pentru IMC90):

Organismul nu este in stare sa diferenţieze o substanţă naturală de una sintetică. Nu contează deci cum e substanţa, contează sa fie in organism.

| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns:

Cand eram mai mica am baut mult sad si am avut problee cu stomacul
contine numai prostii

| MrMike a răspuns:

Nu este deloc sanatos, are numai chimicale si "E-uri"
Mai bine fa-ti un ceai natural

| 211wasgnij a răspuns:

Toata lumea e cu lectia invatata aici la acest subiect: Nu e sanatos! Perfect, ce mai e sanatos in lumea asta? Aerul e curat cand umbla atatea masini, sunt fabrici si combinate care nu fac rabat de la nimic, padurile se taie in mod alert dar cand e de plantat un copacel aproape toti spun pas. Am auzit la televizor ca 50% din painea din comert e plina de E-uri, exista una cunoscuta de toata lumea care cica ar fi 100% naturala: Savoria, nu stiu ce pret are ca n-am cumparat dar e cel putin dublu fata de restul. Scuza-mi ca am deraiat de la acest topic, este sau nu este sanatos acest ceai, eu il consum si poate ca toti cei care ti-au raspuns vor trai 200 de ani eu n-am in plan nici sa prind 60 de ani. Sa moara altii de batranete care se tin mai bine pe picioare.

| aleceandra a răspuns:

Din puctul meu de vedere nu este deloc sanatosbig grin

Întrebări similare