| AvalohAlyn a întrebat:

Ceaiul verde sau ceaiul negru te slabesc si sunt sanatoase? Ca eu asa am auzit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Le bei daca-ti plac, tin loc de cafea. Dar nu te astepta la minuni.

| Florentina9210 a răspuns:

Cel verde.

| AlexCristi97 a răspuns:

Sunt sanatoase dar nu vei slabi de la ele stand in casa si mancand cartofi prajiti. Daca te apuci de sport si de alimentatie echilibrata, vei slabi iar ceaiul verde va fi un plus. Ceaiul negru mai mult aduce in ecuatie cofeina care te binedispune si iti da mai multa energie. Exista suplimente cu ceai verde, nu am incercat inca dar am de gand sa merg zilele urmatoare pe la naturisti sa imi iau.

| kiri11 a răspuns:

Citeste depre plasturii Catch Me Patch Me, au actiuni asemanatoare cu cele ale ceaiului verde, doar ca mai puternice happy

| Annamaria21 a răspuns:

Ceaiul verde iti detoxifiaza corpul, adica o sa te duci mult la baie, ceaiul negru este un fel de înlocuitor de cafea, deci ceaiul verde te face sa slabesti, putin, nu mult, adica degeaba vei ceai verde ca sa slabesti daca nu tii regim, ceaiul de galbenele este mult mai bun din punctul meu de vedere, este bun pentru stomac, ficat, si daca fii regim si bei ceai de galbenele nu o sa te mai doara stomacul de la "foame"