Da. Unele chiar isi fac efectul. Eu mai beau ceai de fructe de padure. Chiar are fructe uscate in el. Nu-mi dadeam seama de ce mi-a crescut pofta de mancare. Apoi mi-am dat seama ca era de la ceai.
Da, isi fac efectul.
Cand sunt agitata si vreau ca somnul meu sa fie linistit imi fac ceai de tei sau de lavanda.
Atunci cand ma doare stomacul beau ceai de sunatoare. Atunci cand sunt racita consum ceai de catina si salvie. Cand sunt stricata la stomac fac ceai de menta ori musetel.
Ceaiurile antigripale pe care le am le consum de la primele simptome de raceala. Lista poate continua. Oricum sunt o mare consumatoare de ceaiuri si atunci cand nu ma simt bine, am fiecare ceai pentru simptomul pe care il prezint in momentul de fata. Rezultatele se vad. Prefer un ceai decat sa ma indop cu medicamente de prima data.
Ceaiurile noastre traditionale ''babesti'' sunt utile, dar numai ca adjuvant la tratamentul de baza. Nu trebuie sa te consideri tratat daca ai baut un ceai, au o actiune terapeutica modesta, in combinatie cu alte tratamente.
AvalohAlyn întreabă:
Vernusio întreabă:
Carmen133 întreabă: