| Bia_3692 a întrebat:

Ceao!;( amO problema dacă pot sa ii spun asa;-?
Am dureri pot sa zic cate. odata mari! de masea si ureche!;-s
Iau calmante!; x dar Sunt zile in care ma doare doar urechea ingrozitor!;-s
Cam ce Indicatii!;-s?
dau funda! [ la raspunsuri. le chiar ce ma pot ajuta! ]
ceaO!; x
[ Mersii >;; d<

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexandruJohnson a răspuns:

Probabil te-a tras curentul, eu îţi recomand aşa, dacă măseaua te doare frecvent n-ar strica şi un control stomatologic pentru că nu ştii, ce se poate produce-n guriţa ta, dacă ţi-e frică de dentist ( ca şi mie de exemplu ), fă-ţi curaj ( cum mi-am făcut şi eu în trecut ), şi rezolvă probleme cât mai e timp, în legătură cu urechea, îţi recomand cu căldură, o cârpuţă cu făină încălzită şi să pui la urechea unde te-apasă durerea, ţine aşa până-ţi trece, dacă totuşi durerea nu vrea să dispară-n câteva zile, fă-i o vizita doctorului specializat ORL!

2 răspunsuri:
| isa_1142 a răspuns:

Pai Cand Eram La Scoala In Clasa a IV-a Nea Spus Invatatoarea Ca Daca Ne Doare Maseaua. Si Nu Tratam Durerea Merge La Ureche.:-s.
Deci Du-te La Smomatologgg urgent.Baftalove struck

Abh
| Abh a răspuns:

Consult stomatologic cat de curand, ai cu siguranta o masea cu probleme, durerea ei iradiind la ureche.