| HermiiDaciii a întrebat:

Ceao happy Ce sa fac ca transpir foarte tare la subrat crying Numa haine alb si negru port. Daca'mi iau un tricou color, in 10 sec tot este ud la subrat. Ceva remedii? :d Thx :X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cryssu17 a răspuns:

Da, niste remedii alternative si medicale ar fi : fizioterapie, acupunctura, homeopatie, ceaiuri antisudorale cum e cel de salvie, bai cu apa si bicarbonat de sodiu (tratamente sunt destule) insa cel mai bun este sa te prezinti unui dermatolog. El iti va da un tratament adecvat, si care va da roade.
Mai stiu niste remedii naturiste :
Infuzie de busuioc : se pun 10-15 frunze intr-o cana cu apa clocotita, se lasa vasul acoperit 15 minute ca sa infuzeze, se strecoara si se bea. Tratamentul ar trebui sa se repete circa 1 luna.
Sper ca te-am ajutat!

7 răspunsuri:
| Bijou a răspuns:

Iti recomand acest deodorant fara saruri de aluminiu http://forever-aloe-vera.eu/produs/198

| plasticsmile a răspuns:

Probleme de genul am avut si eu si m-am spalat cu apa si bicarbonat...acum nu stiu daca la toti se intampla la fel...

| G30RG3 a răspuns:

Incearca sa folosesti niste deodorante care au o calitate foarte buna cum ar fi NIVEA(ma refer la deodorantele gen sapun) nu folosi deodorante sprei ca nu-s bune de nimic alea si daca bei multa apa ma refer la in jur de 2 litri mai scade si tu jumate de litru adica bea mai putina apa si nu sta in soare ca e si normal ca daca stai in soare dai pe afara cu transpiratia.

| xPartyStart a răspuns (pentru G30RG3):

Tu crezi ca faci bine daca scazi din apa? pai ce facem? scapam de o problema si creem alte 20?

| JaneEyer a răspuns:

Pai...poti folosii un deodorant, sau spray... sper ca te.am ajutat:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consulta un medic si mananca multe fructe

| gabi56 a răspuns:

Uite care e treaba si eu am avut acesta problema cu transpiratia la subrat am incercat toate deodorantele si antiperspirantele, dar am vazut pe net din greseala odaban antiperspirant am citit mai mult despre el pe net.Am vazut ca are multe comentarii pozitive si am zis sa-l cumpar si eu problema este ca costa 75.00 ron am dat comanda de pe siteul lor si mi-a venit prin posta in 3-4 zile.In acea seara dupa igiena zilnicaam dat doua pufuri delea laughing la fiecare subrat si trebuie sa spun k de la prima aplicare nu am mai transpirat deloc tinand cont ca am jucat si fotbal
Deci ti-as sugera sa-l incerci daca vrei sa nu mai transpiri pe mine ma tine 8 luni bye bye