Greata,durere. daca te doare asa rau nu mai astepta mergi la medic pentru ca poate sa se sparga si dupa aia o sa fie mai grav. deci de o luna e cam mult. mergi la doctor. operatia nu e asa de grava, o sa stai cateva zile internata si gata, dar macar stii ca ai trecut si de asta. sanatate!
Nu pot sa zic ca ma doare rau, durerea e suportabila
Am avut si eu o prietena care tot la fel o durea, era suportabil, ii era si frica de operatie si a stat tot vreo luna si ceva pana sa se duca la medic, iar cand a fost a zis ca incepuse sa se sparga apendicul si daca mai statea mult i se spargea de tot.
stiu ca ar trebui sa te doara burta cand ridici piciorul, senzatie de voma si se poate sa te doara chiar si capul operatia nu este deloc grea nu simti nimic. doar ca nu ar trebui sa ridici nimic greu sa nu alergi si chestii din asteea care cred ca le stiai deja. uite aici mai multe informatii http://www.csid.ro/health/apendicita-cauze-simptome-tratament-3825721/
Mersi de raspuns, burta ma doare cand merg, nu am senzatie de voma, nu ma doare capul deloc...
Nu stiu nu cred ca e ceva pentru ca si pe mine m-a durut burta tot cam asa dar nu aveam apendicita...
De obicei simptomele apendicite sunt: durere in partea de jos de sub burtica, amortirea picorului, greturi...Stai linistita! Si eu sunt operata de apendicita si nueste chiar asa de rau. Nu o sa te doara daca vei fii operata (doar putin atunci cand tii se vor scoate atzele, dar nu te speria ca nu e chiar asa de rau)