| ColorfulRainbow a întrebat:

Ceao!
Eram plinuta si am reusit sa slabesc, dar cam brusc si am ramas fara forme. Cu ce sport as putea sa-mi fac un corp frumos? Si cam cat si ce sa mananc?
Nu vreau sa ma ingras la loc straight face, doar sa-mi formez un corp frumos si cu forme.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferent daca ai fi slabit intr-o perioada mai lunga de timp, deznodamantul ar fi fost acelasi.Mai exact,pierderea kg in plus ar fi dus oricum la forme mai putin conturate(cand slabesti,slabesti uniform, nu numai in anumite zone).Tot ceea ce poti face este sa faci exercitii de modelare pentru abdomen, brate si picioare(poti gasi multe variante pe youtube, pentru a alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine)si sa ai o alimentatie cat mai echilibrata, pentru a te mentine.Mai multe despre aceasta am scris aici: http://www.tpu.ro/beauty/cum-sa-mi-mentin-silueta/#8437228 Astfel, daca nu l-ai obtinut deja, poti avea un corp frumos.Cat despre forme, in cazul in care erau generoase inainte de a slabi, acum sunt perfecte in raport cu restul corpului, iar faptul ca nu le mai ai nu este decat o iluzie datorata faptului ca erai obisnuita sa fii mai voluptoasa.In cazul in care acum sunt mai putin generoase, trebuie sa te obisnuiesti cu ele. Orice ai face, nu le mai poti avea ca inainte.

| TarjaTurunenFan a răspuns:

Buna
Ca sa ai forme practica volei si consuma lactate, fructe, legume si respecta mesele zilei si nu manca in exces
Bafta! Sper ca te-am ajutat
Fundalove struck

| AlexaAlexandra11 a răspuns:

Sti. ca sa ai un corp frumos trebuie sa iti faci un program pentru exercitii fizice nu neaparat sa stai fara sa mananci happy Ai grija de sanatatea ta! :*