Buna,probabil ai prea multe lucruri pe cap.Incearca sa te odihnesti mai mult, relaxeaza-te si de ce nu incearca si un memo plus(sunt niste pastilute pentru memorie). Sanatate multa!
Da si asta cu prea multe lucruri pe cap, da ar mai fi ceva nu stiu sigur daca nu m-am indrogostit poate suna prostesc da chiar nu stiu
Atunci se explica si mai bine.Stai linistita ca prin asa ceva trecem cu totii mai devreme sau mai tarziu.Ce sa zic, sper ca este comun sentimentul si pentru baiatul respectiv.
Eu sunt baiat si de ceva luni bune ma cam streseaza problema asta
Poate ai pierderi de memorie care in seamna Lapsus. Nu este o problema grava. Funda?
Si asta cu neatentia ca toti colegi imi zic ca sunt foarte indiferent de tot pentru ca nu vrea ca la varsta asta sa ma stresez asa gandesc eu ca ii mai bine poate gresesc
Pai poate fi din cauza ca nu esti atent/a la ce faci.Esti mereu aerian/a si nu te preocupa prea tare ceea ce faci.Incearca sa te aduni si sa gandesti fiecare miscare!
Poate ai alzheimer :-? http://ro.wikipedia.org/wiki/Boala_Alzheimer e o boala dar se intampla mai mult la oameni in varsta :) te sfatuiesc sa consulti un medic :*! sper ca te.am ajutat :*