| FPI a întrebat:

Ceau am o problema de ceva timp incep sa uit de multe ori nu mai stiu daca am facut un lucru acum 10 minute, din ce cauza poate fi? Mersi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai un dușman, acesta este stresul. Scapă de el!
Pa, pa.

| corinusdeplus a răspuns:

Buna,probabil ai prea multe lucruri pe cap.Incearca sa te odihnesti mai mult, relaxeaza-te si de ce nu incearca si un memo plus(sunt niste pastilute pentru memorie). Sanatate multa!

| FPI explică (pentru corinusdeplus):

Da si asta cu prea multe lucruri pe cap, da ar mai fi ceva nu stiu sigur daca nu m-am indrogostit poate suna prostesc da chiar nu stiuhappy

| corinusdeplus a răspuns (pentru FPI):

Atunci se explica si mai bine.Stai linistita ca prin asa ceva trecem cu totii mai devreme sau mai tarziu.Ce sa zic, sper ca este comun sentimentul si pentru baiatul respectiv.

| FPI explică (pentru corinusdeplus):

Eu sunt baiatbig grin si de ceva luni bune ma cam streseaza problema astastraight face

| alexandragirl a răspuns:

Poate ai pierderi de memorie care in seamna Lapsus. Nu este o problema grava. Funda?

| FPI explică:

Si asta cu neatentia ca toti colegi imi zic ca sunt foarte indiferent de tot pentru ca nu vrea ca la varsta asta sa ma stresez asa gandesc eu ca ii mai bine poate greseschappy

| ExpertoTpu a răspuns:

Mai pe sleau, esti stresat cu ceva anumewinking

| Iolss a răspuns:

Pai poate fi din cauza ca nu esti atent/a la ce faci.Esti mereu aerian/a si nu te preocupa prea tare ceea ce faci.Incearca sa te aduni si sa gandesti fiecare miscare!

| alexandra440789897 a răspuns:

Eu zic sa faci un control medical, sigur iti va fi de folos. Pa!

| dezireta a răspuns:

Poate ai alzheimer :-? http://ro.wikipedia.org/wiki/Boala_Alzheimer e o boala dar se intampla mai mult la oameni in varsta :) te sfatuiesc sa consulti un medic :*! sper ca te.am ajutat :*