anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ceau. As vrea sa stiu de ce am uneori stari de somn profunde de nu ma pot ridica din pat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| andrw1929 a răspuns:

Oboseala!

| prizeFTW a răspuns:

Oboseala si stresul.Si nu este o problema de sanatate.Cand te culci, creierul adoarme mai greu decat muschii corpului.Si de aceea uneori vrei sa te misti dar nu poti, pentru ca muschii corpului au intrat in acea stare de relaxare, dar creierul nu.Eu am avut momente in care nu puteam sa ma intorc pe o parte si muream de cald, dar nu ma puteam misca din cauza asta.N-ai de ce sa-ti faci grijihappy

| Georgyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy a răspuns:

Probabil oboseala...cauze pot fi multe.dar in princiupiul oboseala, neodihna. daca te simti si putin ametit ai grija sa nu ai probleme de sanatate!

| drogh a răspuns:

Probabil din cauza oboselii si a stresului. Organismul nu mai face fata si are nevoie de odihna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Esti extenuat, de la oboseala cel mai probabil.
Ar trebui sa-ti faci un set de analize complete sa identifici cauza.
Te pup!

| GaBrIeLa1994 a răspuns:

Probabil ai avut o zii incarcata si oboseala isi spune cuvantul sau e inceputul unei raceli

| Athée a răspuns:

Daca ai avut multe nopti nedormite, acum oboseala isi spune cuvantul. Sau poate ai doar niste zile mai incarcate, unde e si foarte cald afara.
Ai grija, oricum.

Întrebări similare