| melyna a întrebat:

Ceau. Sunt fata si vreau sa slabesc mult in cel mult 10 luni. Problemele mele sunt urmatoarele:
1. Am gatul gros. Pot face ceva ca sa se mai subtieze? Daca da, ce?
2. Vreau sa am mainile, foarte subtiri in partea de sus. Si am umerii rotunzi. Ce exercitii sa fac pentru a avea mainile mai subtiri si umerii mai "patrati"?
3. Sunt lata, daca intelegeti ce vreau sa spun. Ce exercitii pot sa fac, ca sa mai reduc din latime?

Dau fundita dar nu vreau copy/paste de pe google.

P. S.: Nu imi ziceti de alergat, sau sala, vreau doar acasa, si sa nu am nevoie de echipament profesional, cel mult sa folosesc ceva de prin casa.
P. P. S.: Nu vreau incurajari sa ma accept asa cum sunt, va rog. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| LadyZuza a răspuns:

Daca ti dieta de mai jos am sa te vad anemica!

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Ziua 1. Legume plus 2 litri de apa plata
Ziua 2. Fructe plus 2 litri de apa plata

Ziua 3. Legume si fructe plus 2 litri de apa plata
Ziua 4. 3 banane (dimineata, pranz, seara) plus 2 salate la pranz si
Seara. (rosii si castraveti)
Ziua 5. Iaurt si lapte degresat plus branza de vaci.
Ziua 6. 3 salate (dimineata, pranz, seara)plus 2 litri de apa plata.
Ziua 7. Legume si fructe plus 2 litri de apa plata.

vei slabi 7 kghappy.

| VINTZU a răspuns:

Mananca multe fructe si legume redu zaharul (dulciuri, chipsuri, etc.) nu bea suc ci apa, un pic de plimbare cand povesteti cu prietena ta, mananca carne alba (peste, pui) nu mai manca mezeluri fara prajeli, incearca ceva fiert.

| Crissu_9853 a răspuns:

Buna!
De ce nu incerci sa ti un regim si sa faci si miscare?
Pentru a slabi mult e nevoie si de sport, multe exerciti, ai putea ruga profesorul/profesoara tau/ta de sport de la scoala ( in cazul in care mergi la scoala ) sa te ajute! Nu trebuie sa te simtii jenata.
El va stii foarte bine de ce exercitii vei avea nevoie pentru. dorintele tale.happy
Succes! >big grin