anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei care ati facut test de alergie mi-ati putea spune cam cum a decurs totul.Eu va trebui sa merg.Medicul a zis ca imi va face niste controale iar testul de alergie va fi separat.Ce va controla? Imi va lua sange oare? am citit ca exista testul prick si nu trebuie luat sange.Ok...nu mai povestesc.Astept raspunsuri.Multumesc.Dau fundita!winking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dianna21 a răspuns:

Iti va insera o solutie dupa care va trebuii sa asteti 30 minute parca thinking Iar daca acel loc s-a inrosit inseamna ca esti alergic la acea substanta. si tot asa la diferite substantebatting eyelashes. Am fost supusa unui test. a cam durat vreo 2 ore laughing. Dar nu m-am plans. nu iti va lua sange happy.

2 răspunsuri:
| BikaBianca a răspuns:

Pai iti va pune niste picaturi pe mana...Si de acolo va iesi testul de alergie adica la ce esti alergicbig grin

| boris6288 a răspuns:

Alergiile sunt foarte greu de depistat
analizele sunt foarte scumpe
sigur ceva sange ar putea sa iti ia dar se fac analize pe piele sa verifice la ce substanta esti alergic (se inroseste pielea la ceea ce esti alergc)