| Smile94 a întrebat:

Cei care au facut operatie de apendicita iar anestezia a fost facuta in coloana, cat timp a trebuit sa stea nemiscati pentru a nu-i durea capul dupa
Va multumesc celor ce vor raspunde si bineinteles funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FollowTheLight a răspuns:

Pff...ca sa nu te doara capul dupa trebuie sa stai nemiscat/a atat cat dureaza operatia!straight faceCam nasol stiu, dar asa trebe.Ai noroc insa, operatia de apendicita nu dureaza decat o jumate de ora, si nu e asa de rau precum pare!winking

2 răspunsuri:
| Dia a răspuns:

Pai cam 4 ore am stat eu cu capul nemiscat. [dupa operatie] si in timpul operatiei la fel am stat cu capul nemiscat...si m-au tinut o ora jumate in operatie ca mi-a fost aproape perforata.

| TrustMeIKnow a răspuns:

Mama mea a facut anestezie in coloana asa cica se facea inainte dar nu-i nimic grav in coloana iti va ramane un punct... funda?