| bleakk a întrebat:

Cei care cunoasteti informatii despre operatiile chirurgicale si aveti idee ce ar putea fi acestea (http://s13.postimg.org/......8628_o.jpg ) as fi recunoascator. Dupa care, oricum ma voi duce la o consultatie. M-am operat acum 6-7 ani de peritonita, la o saptamana de ocluzie intestinala.Sincer,nu stiu ce tip de fire s-a folosit la sutura (daca resorbabile sau nu). Insa la ceva timp mi-a iesit un varf de fir unde puteti vedea in poza la (2),iar medicul mi l-a scos cand am fost la el.Acum,unde puteti vedea la (1),e tot ceva asemanator insa nu are varf.Ce poate fi? Sa fie eventratie sau granulom de fir? Of, foarte inestetic e abdomenul meu cu alea pe el.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Tudor_Sebastian_2000 a răspuns:

M-am plictisit