Durerea vaccinului este identica ca si la antigripal, adica o durere locala la nivelul bratului
Nici nu simti ințepatura, este un ac subtire si daca medicul sau asistenta care te vaccineaza are o mînă usoara nu simti nimic, eu zilnic fac injectii si numai plîng atit.
Injectia in sine nu doare, este doar ca o mica intepatura de tantar, si dureaza 2 secunde, fiindca are f putin ser in ea.
La doza 1 am simtit intepatura, apoi nimic. Durerea intepaturii a fost un fel de carcel foarte scurt, ca nici nu eram sigur ca m-a durut.
Doza 2 nu am simtit-o absolut deloc, adica mi-am dat seama ca a terminat pentru ca a pus plasturele si a plecat de langa mine.
Comparativ cu alte injectii, nu doare absolut deloc. Injectia de anestezie de la stomatolog doare mult mai tare.
M-am uitat in alta parte.E o intepatutura usoara
La a doua doza am simtit durere la locul respectiv, dar am pus compresa si asta a fost!
Nu m-am vaccinat, dar am un prieten care a facut-o si mi-a zis exact acelasi lucru pe care l-au zis si userii care au raspuns inaintea mea, ca se simte doar ca o intepatura de tantar.
Ceea ce m-a speriat pe mine mai mult a fost ca a zis ca a doua zi l-a durut asa de rau mana, ca nu putea sa o miste de durere, si ca s-a simtit obosit si lipsit de voliata pe tot parcursul zilei, dar urmatoarea zi a fost ok, se simtea ca si nou.
Mie sincer mi-e frica mai mult de efectele adverse care apar in urmatoarea zi dupa vaccin, decat de vaccinul in sine. Daca nu as fi fost asa de fricos, poate l-as fi facut si eu.
Nu ai mai facut vaccin cu scoala sau cu parintii in copilarie? Nu doare, e doar o ciupitura.
Cu nimic. Eu am simțit o mica înțepătura, dar totul a fost ok, stai chill.
Buna,nu stiu sa îti spun exact deoarece eu am tatuaje, o întepatura este egal cu 0 dar m-am vaccinat si sincer chiar nu am simtit, este atat de fin... dupa vaccin am avut o durere în zona întepaturii si senzatia de plumb în sau pe mana. Efectele secundare difera de la persoana la persoana. Nu doare du-te!