| hapy a întrebat:

Cei care sufera cu discopatie cervicala au simptome (ameteli, picioare de plumb, probleme cu vederea, acufene puternice in urechi, dureri de cap) la schimbarile atmosferice sau numai mie mi se intampla si cauzele sunt altele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, asa-s manifestarile, in plus e si durere de spate uneori si zona o simti intepenita,
dar nu inseamna ca daca simptomele sunt acestea automat te-ai si diagnosticat corect.
Ar fi bine sa ceri vreo 3 pareri competente de la profesionisti, apoi vei trage concluzia.
Poti scapa de acest disconfort sau boala, apeland la tratamentul naturist pe baza de brusture lat, cunoscut si sub numele de lipan sau captalan.

Mod de preparare: frunza se pune seara inainte de culcare sa stea 10-15 minute in spirt medicinal. Pe ceafa pui o panza subtire, daca ai tifon e si mai bine, peste care aplici frunzele, bine scurse si o noua panza si fixeaza foarte bine.

Acest bandaj se tine pana dimineata si tratamentul este recomandata sa nu se tina mai mult de 4-6 zile la rand. Acest tratament naturist are un efect foarte rapid si dupa cateva zile o sa vezi efectele de ameliorare.

Tratamentul cu frunza de brusture este recomandat si pentru cei care sufera de spondiloza lombara sau pentru cei care sufera de reumatism.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Unii au, altii nu. Oricum, ca sa poti spune ca aceste manifestari sunt din cauza discopatiei cervicale trebuie sa fi inlaturat toate celelalte cauza posibile, asa ca e cazul intai sa te investighezi amanuntit.

| micurutza2005 a răspuns:

Din pacate cam astea sunt simptomele de la cervicala, unii nu le au pe toate, dar asta e tu esti mai ghinionist. Asta daca stii sigur ca e la cervicala problema si eu iti spun cam singurul remediu pentru asta si natural dar nu stiu de unde esti sa vad daca exista centrul in zona ta. E vorba despre un masaj, termomasaj pe coloana pe baza de piatra jad incalzita etc.care se face gratuit toata viata in cele 35 de centre din tara noastra, numite ceragem si care promoveaza ideea de intretinere a sanatatii si a corpului nostru, de ameliorare, stagnare si prevenire a oricaror boli mai ales cele grave cu acest aparat de masaj de o calitate unica in lume. E cel mai bun aparat pentru ameliorarea durerii de orice fel, poti sa vezi rezultate uimitoare pe care le astepti de ani inca de la primele cateva masaje 2-10 masaje si problema ta poate sa cedeze si sa fie mai bine. Depinde de corpul fiecaruia cum reactioneaza, masajele nu au contraindicatii decat la cei cu tija in coloana pentru ca nu pot sta pe proiectorul aparatului. Nu au limita cate sa faci, se fac toata viata daca vrei zilnic, nu dauneaza, nu radiaza, ci doar iti fac mult bine si poti cumpara acel aparat acasa sa faci cate masaje vrei si sa nu mai stii ce e aia durere sau alte probleme pentru toata familia ta. Eu fac de mai bine de 6 luni zilnic si acum stiu cu adevarat ce inseamna sa fii sanatos, sa nu te doara nimic niciodata, sa fii energic si niciodata obosit si tot ce vrei ca sa te simti fericit din punctul de vedere al sanatatii. La noi in tara e de 3 ani si ceva iar in lume de peste 10 ani aceste centre. Poti afla mai multe despre acest aparat si unde sunt centrele in Romania accesand www.ceragem.ro si poate ai noroc sa beneficiezi si tu de aceste masaje. Eu stiu multi care nu mai au probleme cu cervicala de cand fac masajele si nici cu altceva. Iti doresc sanatate.