Ulcerul se face din cauza mancarii neregulate si a consumului de alimente /bauturi care produc mult acid gastric.
Doua-trei cafele pe zi nu dauneaza sanatatii atat de mult, cat dauneaza bauturile tip "cola", care insasi au aciditate mare.
Concluzie: trebuie mancat la ore regulate, diversificat, fara E-uri multe. A se evita mancarurile "ieftine" si bauturile "populare", din care iti vine sa consumi tot mai mult (nu te satura si ti se face mai sete de la ele).
S-a răsturnat carul cu proști. Ulcerul gastric se face de la bacteria Helicobacter pylori.
Cafeau afectează mult stomacul mulți spun ca este bine sa bei dar nu-și deau seama deloc ca le face multă rău treaba lor dacă ei au alea sa bea cafea
Și sănătat afectează enorm de mult când nu au cafea sa bea devin nervoși și stresați ca nu au cafea asta este dependentă sunt sigurul care nu fumez și beau cafea de la muncă toți colegi mei începe in fiecare dimineața munca cu cafea și țigări daca nu-și beau cafeau și Țigara se eneveza unul pe altul )
eu îmi începe dimineața cu fanta la doza și maglene cu piersica
Nici Fanta nu e sănătoasă, ca majoritatea sucurilor. Mai bine bei o dată pe săptămână, dar măcar îți iei un suc 100% natural.
Știu ca nu este bun fanta da nu beau mereu fanta uneori îmi iau când mi-e sete știu ca apa este cea mai buna
Stie toata lumea ca nu este recomandata cafeaua. Cel mai bine se asculta sfatul medicului, nu al vecinilor.
Karina_Amalia_1975 întreabă: