Ti ai dat programul peste cap.Stai treaza intr o noapte cap coada si seara o sa pici in pat ca un bolovan. Bafta
Pentru ca te obosesti prea mult pana la 3, 4 dimineata.Stai linistit pana la 10, 11 noaptea cand te pui sa dormi.
Din cauza oboselii. Exact în aceeaşi postură sunt şi eu. Dar vezi că acum reîncepe şcoala şi ai dat de dracu dacă nu-ţi reglezi la loc programul.
In timpul saptamanii ma trezesc la 6 jumate si seara ma culc cel devreme la 12. Logic, in week-end sunt obosita si dorm lejer pana la 12. (avand in vedere ca ma culc tot pe la 12, inseamna 12 ore de somn). Si tu dormi tot cam atatea ore. Nu pot spune ca e normal, pentru ca nu este. Daca dormi asa in prostie, inseamna ca tu nu faci nimic toata ziua. Nu ai nicio treaba. Parerea mea este ca stai si pierzi noptile pe laptop sau la tv, apoi dormi 12 ore si iti incepi iar programul zilnic. Sa stii ca nu e deloc sanatos!
Incearca sa te culci la 11-12 si sa iti pui alarma sa te trezeasca pe la 8-9 si incearca in timpul zilei sa faci ceva productiv (iesi pe afara/cumparaturi, gaseste-ti un hobby, citeste etc), orice iti pune mintea la munca.
P.S: Lasa aiurelile cu tristetea si depresia. Ceea ce ai tu se numeste LENE
De fapt nu..nu e lenea.chiar am multe hobbyuri.desenez,scriu,compun etc..meh.parerea ta.
Poate dormi mai mult acum pentru ca ai pierdut noptile altadata. Oricum, o sa iti revi, nu poti sa dormi atat de mult la nesfarsit. Mi s-a intamplat si mie.
Aah da! prin a 5 a nu dormeam decat vreo maxim 6 ore..asta are sens.merci mult
Cu placere ma bucur ca te-am ajutat.