anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chiar astazi am fost la un coafor in care o prietena mi-a spus ca ma vopsi gratis. I'am spus ca parul meu e sensibil si probabil a intrecut masura, a pus 2 tuburi de decolorant desi parul imi este pana la umeri.Nu am stat mult cu el, cand m'a spalat tot parul imi cadea, imi ardea total, sunt disperata! nu stiu daca a ajuns pana la radacini pentru ca e un fel de blond, s-a facut scurt si in unele parti nu prea am! si asa nu aveam destul par.VA ROG SA MA AJUTATI SUNT DISPERATA, UN TRATAMENT DE CRESTERE A PARULUI CEVA BUN, CE IMI RECOMANDATI? mentionez ca m-am dat si cu ulei de ricin, tratamente.Nu pot asta cu parul in culoarea asta ce sa fac? mi'as dori un nuantator, nu stiu ce sa fac.Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu te mai nuanta, nu-i mai face nimic. da-te cu ulei de ricin amestecat cu vitamina A uleioasa, macar 3 luni in fiecare zi.

| fabiola a răspuns:

Evita sa il vopsesti o perioada! Exista la farmacii o solutie regeneranta pentru par de la gerovital plant cu ulei de ricin, vitA si petroleum!