| florentina_5026 a întrebat:

Chiar azi am fost la o prietena care a zis ca ma vopseste gratis! Desi am parul pana la umeri, mi-a pus doua tuburi de decolorant, parca am simtit si m-am dus sa ma spal repede si mi-a cazut parul, nu stiu daca a ajuns la radacina, desi am unele goluri, SUNT DISPERATA! VA ROG AJUTATI-MA! UN TRATAMENT, CEVA CEVA CARE CRESTE PARUL, mi-e frica sa nu raman cheala! AS vrea sa-mi pun un nuantator ceva, e oribila culoarea, de la decolorare.Va rog.Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Daca gasesti un coafor bun te poate tunde moodern si ramai numai cu sperietura. Apoi astepti sa cresca parul.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi urgent la un coafor sa ceri o parere avizata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-a ars parul. De ce te dai pe mana unora care habar n-au ce fac? Du-te la coafor, platesti dar nu risti sa ramai cheala.