E o bucurie pe moment și faptul că sunt și oameni care au o sănătate mai puternică și nu ajung să fie afectați foarte grav de aceste vicii asta nu înseamnă că nu afectează sănătatea. Alcoolul și țigările nu sunt deloc benefice sănătății! Asta ți-o demonstrează orice studiu. Mi se pare absurd mie că pui asemenea întrebare.
Alcolul trebuie consumat moderat.
Altfel poți risca (,) ca oamenii să te evite.
Fumatul chiar dacă are efecte mai mari asupra sănătății măcar nu te afectează psihic.Un om care a fumat e același, cel beat deja numai știe de acțiunile lui.
Dar prin spitale ai mers sa vezi cati mor de ciroza sau cancer la plamani? Alcoolul si tigarile nu au un efect imediat, dar daca consumi multi ani si exagerezi, atunci ai sanse mari sa mori mult mai tanar.
Conteaza masura, daca noi reusim sa le controlam sau daca ele ne controleaza pe noi.
4 tigari pe zi si o bere de 0, 33 te trimit oricum mai repede la groapa dar fac viata mai frumoasa.
Carnea afumata dureaza mai mult.
De fumat m-am lasat deoarece nu reuseam sa le controlez.In loc de 4 uneori ajungeam la 14.
Salut, da, iti distrug viata fizic, psihic, cat si la stadiu de familie! Alcoolul consumat in cantitati mici, sau moderate, la o petrecere, ocazie etc nu ar fi o problema, dar cei care isi fac un obicei din asta atunci e de rau.
Normal ca ne distruge viata. Unchiul meu a fumat toata viata si acum are cancer la plamani si mai are de trait maxim 3 luni dupa spusele doctorului.
Sunt sănătoşi până nu mai pot să respire şi află că au cancer la plămâni (ficat, în cazul consumului de alcool).