| ChitzulescuCojocaru a întrebat:

Ciao! Am o problema mare, de aceea ii rog sa raspunda cei care stiu si mai ales au trecut prin asta. Acum 1 zi am ridicat un ghiveci foarte greu, 70- 80 de kg,bata-l vina, si de atunci am durere in zona inghinala. E ca si cum te-ar lovi cineva in boase, e gennul ala de durere laughing. Testiculul stang e mai lasat un pic decat celalalt. E vorba de o hernie? Se trateaza de la sine in timp? Multumesc anticipat si da...Cel care ma lamureste primeste

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| WoKy a răspuns:

Daca ti se umfla e posibil sa fie hernie.
Du-te totusi la un doctor, ca e greu sa te pronunti!
Adica nu poti sa anticipezi ce ai, poate ai vreo durere ca te-ai lovit mai demult si acum ca ai ridicat o simti( de exemplu).
Parerea mea, nu sta asa ca doamne fereste de altele!

| ChitzulescuCojocaru explică (pentru WoKy):

Nu m-am lovit in trecut, sunt tip care isi protejeaza 'bijuteriile', nu e nimic umflat dar pur si simplu cred ca am ridicat gresit acea greutate. Nu stiu crying...

| CaPoNe95 a răspuns (pentru WoKy):

Mai bine te-ai duce la un doctor sa iti spuna exact ce ai, nu sta asa ca nu e bine. posibil sa fie hernie daca ai ridicat o greutate mare si spui ca ai dureri in zona inghinala. Poate fi si o mica lovitura sau ceva de genu dar mai bine du-te la doctor si iti va spune cu siguranta ce ai, daca este o mica lovitura sau daca este vorba de hernie.Ai grija succeswinking

| WoKy a răspuns (pentru ChitzulescuCojocaru):

Pai nu ti se umfla asa din prima si eu am patit la fel. Am mers la doctor direct si am avut noroc.
Dar cand urinezi doare?

Nu!

| WoKy a răspuns (pentru ChitzulescuCojocaru):

Nu stiu ce sa zic. Daca as fi doctor ti-as zice si te-as ajuta cu cea mai mare placere.
Mergi la doctor cat mai repede.
Bafta si insanatosire grabnica

Doamne ajuta! Merci!

| TaZManik a răspuns:

Salut! Am avut si eu aceeasi problema am ridicat saci de grau de 80-120kg, dar durearea mi-a trecut in doua zile am luat fiole de algocalmin ca sa mai diminueze durerea.