| Sad_8789 a întrebat:

Ciao:*. Am si eu o intrebare: Acum 1 saptamana am venit de la mare, statiunea Eforie Nord. M-am bronzat foarte mult, m-am dat cu crema de proctetie 35%. Dar dupa 5 zile de cand am venit, bronzul s-a dus foarte repedesad. Cum pot sa fac sa imi mai tin macar bronzul acesta mai mult timp.Multumesckiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
1 răspuns:
| lplostonyou a răspuns:

Fara suparare dar bronzarea asta se face treptat, de exemplu in prima zi stai numa 5 minute la soare si a doua 10, a treia 15 minute si tot asa.nu ca te pui de dimineata la soare si cat e ziulica de lunga tu stai goala in bataia radiatiilor solare,asa numai te distrugi si poti sa faci si cancer de piele foarte usor mai ales daca ai si o piele mai alba, totdeauna sa folosesti creme si uleiuri solare cu factor de protectie mare, ca sa nu ai riscuri de arsuri.