| Carmenela a întrebat:

Ciao!
Cum sa fac sa NU mai cresc in inaltzime? Ce exerciti sa fac? De preferat exercitzi acasa ca nu vreau sa ma duc la salacrying. Am 1.70cm si tot asa vreau sa raman... daca ma mai inaltz un cm sau 2 nu ii nimica dar NU vreau sa ma inaltz 12 sau 13 cm.Ptc iubitul meu are tot 1.70 ca mine dar el nu se va, mai inalta.Eu, da ptc ma trag dintr-o famile cu inaltzime intre 1.90m si 2.00m...
DAU FUNFITZA!
HELP!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| IuliaAlexandra123 a răspuns:

Nu poti sa te opresti din crescut! crescutul se vaoprii de la sine! tu nu ai ce sa faci in aceasta privinta.deci.succes!

| ytalyanu a răspuns:

Ar trebui sa faci execitii cu greutati deasupra capului, nu foarte grele bineanteles

| gaby1270 a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu incerci sa faci ceva impotriva cresteri deoarece poti sa ai urmari pe viitor...si nu e ceva iesit din comun sa fii mai mare decat prietenul tau.