| Andreiutza1995 a întrebat:

Ciao TPU.
Sa incep.
De ceva timp am dureri de cap tot timpul si am inceput sa mananc cam mult.
Ciclu mi-a venit cam 2 saptamani in urma iar acum am aceleasi simptome. Ma dor sanii, spatele si burta.
Iar mai jos am foarte mari junghiuri.
Va rog frumos, ma puteti ajuta in legatura cu asta?
Fara raspunsuri rautacioase, cine este amabil sa-mi raspunda ii multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, este vorba de un SPM exagerat :(

Vezi mai multe detalii despre SPM la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/Ciclul-menstrual/sindromul-premenstrual_1047

Ar fi indicat să mergi la un control ginecologic şi să faci o ecografie ovariană/pelvină ( sau una transvaginală ) pentru a verifica starea ovarelor/uterului şi trompelor uterine.

La ginecolog poţi merge şi SINGURĂ ( FĂRĂ mama, chiar dacă eşti minoră; n-ai precizat vârsta ), TREBUIE doar să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Programare ( pe care o poţi face telefonic sau personal ).

De asemenea, ar fi indicat să să consulţi un endocrinolog, care îţi va prescrie analize hormonale pentru a determina dozajul din sânge şi apoi vei primi tratament ( dacă e cazul ).

Toate cele bune şi multă sănătate.

| Andreiutza1995 explică (pentru bursuc001):

Ok asa voi face, multumesc mult.

| bursuc001 a răspuns (pentru Andreiutza1995):

Cu plăcere!

O seară frumoasă.

| Claudiuseb a răspuns:

Sall! Prietena mea a avut tot cam aceleasi simtome.eu credeam ca o sa avem un bbbee, dar dupa o zi a dat o raceala foarte puternica in ea... fate bine repede! papa fructe! cat mai acrisoare si proaspete.

| Andreiutza1995 explică (pentru Claudiuseb):

Multumesc mult si asa am sa fac :*