Pai depinde de ce nu dormi, de la caldura, de la ganduri, gandindu-te la multe lucruri iti vine greu sa adormi. Pai iti recomand sa te trezesti mai devreme, sau sa faci sport, sau inainte de culcare sa incepi sa citesti, de la citit te ia un somn mama mama si mai spune cateva rugaciuni
Nu dormi ziua(dacă dormi), uită de cafea(dacă o bei), bea un pahar de lapte seara, nu te uita la tv târziu, noapte bună.
Depinde si la cat te trezesti dimineata, poate din cauza nu poti adormi mai repede
Sau poti sa asculti la casti o melodie, DOAR UNA. Sa fie pe replay. Daca asculti mai multe, e sa te ia valul de cantat sau sa te gandesti la versuri. Poti o melodie fara versuri, si nu foarte agitata. Sper ca te-am ajutat.
Poate nu adormi pe la ora aia, ca nu esti obisnuit/a. Eu unul nu as putea adormii la ora aia, decat daca sunt foarte obosit, si sunt obisnuit si eu sa dorm pe la 2-3, pe atunci imi vine somnul.
Incearca sa iei somnifere.
Incearca sa bei o cana cu lapte cald inainte sa te pui sa dormi, sa faci mai multa miscare in timpul zilei, sa depui efort, (se spune ca daca stai 15 minute nemiscat cu ochii inchisi si daca nu te gandesti la nimic adormi instant) sper ca te-am ajutat
Pai.poti pur si simplu..sa inchizi ochii si sa te gandesti..la mai multe chestii. Dar.asa usoare. Nu numara (oile) NU VEI ADORMI PT CA asa.din cauza numaratuli vei fi si mai obosita pentru ca te concentrezi. Poti sa faci miscare..ca sa obosesti si sa adormi mai repede. Sper ca te-am ajutat. >
Anonimulgrr întreabă: