Cred ca multi dintre noi ne-am ars. Eu una am pielea foarte alba si se prajeste imediat fara protectie foarte ridicata. Oricum eu cand ma ard e naspa rau, ma ustura foarte rau, mi-e cald, ma doare si un pic capul, nu am pofta de mancare, insa cel mai rau ma durea in seara aia, apoi incepea sa fie mai bine, eu ma dadeam cu iaurt rece, pur si simplu puneam iaurt si stateam asa cu el pana cand il simteam eu ca nu mai e rece apoi clateam cu apa rece, si mai imi puneam iaurt cam pana cand incepeam sa ma mai racoresc un pic, poti sa aplici de asemenea si crema de galbenele sau bioxiteracor am auzit ca e bun si calmeaza pielea. Crema aceea nu cred ca ti-a facut rau dar probabil nu a avut efect, inceraca ce ti-ám spus mai sus si ar trebui sa fi ok cam in 2 zile.
Eu cand m-am ars nu m-a durut decat in acea zi...
cred ca acele dureri sunt normale
cu acea crema te mai poti da ca doar nu face nimic rau, dar o aplici prin miscari circulare si nu apesi
te poti duce si la farmacie sa iti iei o crema
Cel mai indicat pentru arsuri solare ar fi seva de aloe vera sau iaurt, crede-ma si eu am patit la fel.
Si incat timp ti s-a vindecat pielea?
Si cu iaurdul cum faci? cum il aplici pe piele?
Eu am avut e super naspa pe mine ma durea capul dar nu m-am dat cu nici-o crema m-am dat cu iaurt (se spune ca e bun pentru arsuri solare) si in cateva zile mi-am revenit incearca poate ai sa te simti mai bine. Sper ca te-am ajutat
si cate zile te-a durut?
pe zi ce trecea te durea mai tare? sau mai putin?
Pai am stat cu durerea aia insuportabila 4 zile si dupa mi-a psus bunica de iaurt, si daca nu merge cu iaurt, incerci cu aloe vera.