Bună!
Lasă ceaiurile de slăbire,că nu ţine cu ele!
Învaţă să mănânci mai bine, o alimentaţie săracă în calorii, multe legume şi fructe proaspete, nu prăjeli, carne fiartă, înnăbuşită doar, lactate slabe în grăsimi, evită orice fel de grăsimi, mai slăbuţ cu dulcele, înlocuieşte cu miere eventual şi MULTĂ MIŞCARE, ai numai de câştigat cu mişcarea, crede-mă!
Te pup!
Majoritatea ceaiurilor de slăbit sunt de fapt ceaiuri de detoxifiere pe scurt laxative.
Daca chiar ai nevoie de un ceai care sa te ajute la arderea grasimilor iti sugerez sa bei in fiecare dimineata, inainte de masa, cate o cana de ceai verde, neindulcit.
Ceaiurile de slabire te teshidrateaza. Slabesti maximum 1, 2 kg pentru ca faci pipi mai des de la ele. insa nu sunt sanatoase si imediat ce te lasi de ele ti se reface cantitatea normala de apa din organism si pui din nou kilogramele
Buna eu am baut un ceai de slabit de la fares luat din supermarket... este destul de bun, bei 2 cani pe zi dimineata si seara. Nu am avut nici un efect advers de la el. Sau am mai incercat de la plafar un ceai chinezesc cu ambalaj verde.
anonim_4396 întreabă:
anoooonimm77 întreabă: