prfml
| prfml a întrebat:

Cine a donat recent sange? Aveti de gand sa faceti asta in urmatoarele 30 zile? Sau nici nu vreti sa auziti de asa ceva? Va este frica de ace si de aceea nu o faceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

E in carti, in zilele urmatoare! O fac relativ constant, de ani buni!, e sanatos, necesar si umanitar, pentru ca e mereu deficit de sange! O data am stat mai mbine de o ora, si am tot pompat, pentru un copil, care urma sa fie operat de urgenta, si m-au pus la un aparat special, complicat, inaintea celorlalti, pentru ca de grupa mea avea nevoie ala mic! Sper ca intrebarea ta sa gaseasca ecou si in mintile si sufletele altora, de aici, si nu numai! Se primeste un carnet cu bonuri de masa, in val de 50 de lei, si o zi libera platita, de la servici! Cantitatea donata se reface in totalitate in cele doua luni, intervalul minim! legal intre 2 donari succesive! De bonuri e indicat sa se ia si vin rosu, pentru elementele specifice din sange, care urmeaza a se reface si mai repede astfel!

8 răspunsuri:
| valsulnorilor a răspuns:

In urmatoarele 30 zile nu mai ai voie sa o faci.Barbatii pot dona dupa 45 iar femeile dupa 70 zile.

prfml
| prfml explică:

Sunt intrebari separate, stiu regurile pentru ca sunt donator. Oruicum ai spus ceva important, multumesc!

| moonY a răspuns:

Tremuram de frica, eram alba la fata, cei de acolo s'au gandit ca ar fi mai bine sa plec decat sa lesin langa ei...si totusi am donat

| selef a răspuns:

Am peste 70 de donari, dar nu cred ca mai donez, pentru ca s-a inchis centrul de recoltare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate nici daca as vrea nu as putea dona pentru ca sunt slabuta, si imi este si foarte frica de ace...pana ma duc sa imi fac analizele dureaza ceva...noroc cu serviciul ca vine doctorul la noi ca altfel cine stie.
Oricum mi se pare un gest frumos si ar trebui sa fie mai multi cei care gandesc asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu unde sa donez, nu sunt bine informat despre asta.Cat despre ace, eu in fiecare an am facut peste 20 de vaccine sau injectii, injectari asa ca nu mi-e frica. E chiar un gest caritabil sa donezi sange. Ajuti o viata. Dumnezeu te ajuta.

| Irina a răspuns:

Am vrut sa donez pentru o fetita dar nu am kg necesaresad

| lamai a răspuns:

Am donat o singura data si m-am simtit foarte bine
http://www.doneazasange.ro/donare.html
daca esti din Pitesti spune-mi cand mergem? :)

Întrebări similare