| d3utzsa a întrebat:

Cine a folosit mibazon pentru cosuri? este bun? si chiar trec in 10 zile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

Este bun pentru toate infectiile pielii, nu numai pentru cosuri. Trebuie intai sa storci cosul bine si apoi dai cu Mibazon

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Isotrexin este cel mai bun gel pentru cosuri.Te dai seara intr-un strat foarte subtire iar dimineata cosul este deja uscat.mai trebuie sa ai rabdare pentru a trece si semnul! Il gasesti in farmacii (costa intre 35-40lei)

| Y3aaHH a răspuns:

Eu am folosit si inca folosesc. Nu este un "leac miraculos" dar este bun. Il recomand happy

| sufletsel a răspuns:

Mie mi la recomandata o verisoara careia i-au trecut cosurile de la el insa la mine nu a dat rezultate poate depinde si de pielea fiecaruia.eu zic a incerci nu ai nimic de pierdut!

| CosmaX_5613 a răspuns:

Mibazon este folosit in medicina veterinara. Mai precis pentru anumite infectii la vite! Dar contine foarte multe substante bune si este folosit si de oameni. Se da pe cos dupa ce l-ai stors bine bine! Trece garantat in mai putin de 3-4 zilebig grin