| Ally a întrebat:

Cine a folosit septolete sau strepsils pentru gat as vrea sa stiu care is mai bune si vindeca mai rapid? pentru ca ma doare gatul de ieri dimineata si nu stiu daca este posibil sa ma vindec pana duminica ca merg la un balci stiti la prieteni si daca sunt ragusita ce fac e najpa deci?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mai bine încerci Tantum Verde.
Sănătate.
Pa, pa.

| cretzufinish a răspuns:

Din cele spuse de tine Strepsils e mai bun, dar eu ti-as recomanda Trachisept pentru supt si Plantusin (sirop natural de tuse). Garantat! happy

| zorialbi a răspuns:

Cele mai bune comprimate de supt pentru durere in gat sunt Hexoraletten (au dezinfectant si anestezic local). La mine doar astea au efect. Strepsils-ul e mai slab.

| madalinutza a răspuns:

Strepsils cu miere si lamaie e cel mai bunwinking
sa il iei dupa ce mananci apoi sa nu mai mananci o ora, doua sa-si poata face efectulhappy

| Ana a răspuns:

Incearca trachisept, fructe de padure, sunt super bune, intr-o zi iti trece.

| Anda_5509 a răspuns:

Tantum verde.Sunt ffff bune.Eu nu puteam nici sa beau apa, daramite sa vorbesc.si intr o zi mi a trecut.
E 24 lei cutia cu 20 pastile. Ia 3-4/zi, si o sa iti treaca sigur.

| alexa18 a răspuns:

Buna.Strepsils e foarte bun. Pe mine m-a durut rau gatul, am luat si mi-a trecut foarte repede. Sa nu mancanci o ora dupa ce l-ai luat ca sa-si faca efectul. Te pup si bafta duminica!

| marix_8480 a răspuns:

Fa gargara cu sare si chiar cu lamaie dizolvata in apa si dezinfecteaza gatul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie niciunul nu sia facut efectul...cauta dole-angin la farmacie sunt niste pastile verzi ca si stepsil si astea doar sunt verzi sua daca nu au mai sunt cveva tot asa cu dole nsuh ce da alea is rosii da tot asa is...mai bine iti recoamnd astea si se zice ca is naturistelaughing)))

| papushikroz a răspuns:

Strepsils este foarte bun si are si un gust grozav big grin.Iti va trece repede durerea de gat si raguseala.Succes :*