| Noname_6326 a întrebat:

Cine a folosit Skinoren? Este bun? Si am citit ca pot aparea iritatii locale ale pielii.Eu am folosit acum aproximativ un an timp de doua zile si am intrerupt tratamentul deoarece m-am inrosit pe toata fata, mi-au aparut mai multe cosuri, deci am facut o iritatie foarte mare.Acuma nu stiu daca a fost de la Skinoren si as vrea sa folosesc iar. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ely92music a răspuns:

Nu o mai folosi. Si eu am avut Skinoren si am patit la fel. Am fost la dermatolog si mi-a intrerupt tratamentul. Consultati medicul iar pana atunci nu il mai folosi ca mai rau iti va face! Te pup!

2 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Daca ai patit asa atunci, sunt sanse maxime sa patesti si acum la fel.

| Dinu_Marina_1995 a răspuns:

Eu am folosit Skinoren si la inceput m-a usturat fata,e ceva normal,asa au zis toate persoanele care l-au incercat,imi trecuse cosurile,dar am intrerupt tratamentul ca sa vad ce se intampla,si mi-au aparut, deoarece nu l-am mai folosit sad, acum vreau sa reincep tratamentul, sper sa nu-l folosesc toata viata laughing, dar depinde de fiecare.[mentionez ca am tenul gras si nu am acnee].