| penelope a întrebat:

Cine a fost la doamna Constantin Tatiana, medic dermatolog, iasi spitalul studentesc, in copou? cum vi s-a parut? a fost cu efect? eu am probleme cu fata, am acnee, nu foarte tare dar am si niste pete maronii care se vad cam naspa...Va multumesc pentru raspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Filip23 a răspuns:

Luni si miercuri e dupa amiaza. Daca nu o fi in concediu. Eu am incercat telefoane la policlinica, dar nici o sansa.(Cred ca e Titiana). Pe mine m-a vindecat simplu si elegant de o eczema nu foarte urata, dar care nu ceda la unguentele din farmacii, iar acum o caut pentru o batrana cu Zona Zoster, dar parca sunt rupti de lume cu telefoanele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mariana constantin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai penelopa, a rezolvat aia problema acneei juvenile cum s-a rezolvat problema cheliei, sau alopeciei cum s-ar spune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine imi poate spune si mie ce programul are doamna doctor in policlinica?

| alexascumpy a răspuns:

Eu merg de 2 luni la ea si nu stiu ce sa zic...penelope tu ai continuat sa mergi? cum ti s-a parut? ti-a recomandat vreun tratamen? Multumesc