| hotza a întrebat:

Cine a incercat Anapolon 50mg? ceva pareri? chiar provoaca acnee si la o varsta de peste 22 de ani? Sunt tentat sa-l incerc ideea este ca astept ceva sfaturi de la cunoscatori

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GiveMeYourPussy a răspuns:

Acneea poate afecta toti tinerii (12-17ani) la un anumit moment. Se estimeaza ca mai mult de 90% din adolescenti, 50% dintre femeile adulte si 25% din toti adultii fac acnee. Adultii intre 20 si chiar 40 de ani pot avea acnee. unii oameni o pot face pentru prima oara ca adulti. acneea afecteaza aproximativ in egala masura tinerii si tinerele. insa barbatii sunt mai predispusi la forme mai grave si de durata ale acneei. adultii pot face diferite forme de acnee; precum acneea vulgara; chistica sau rosacee. funda? :d

1 răspuns:
| GiveMeYourPussy a răspuns:

A da.nu am incercat Anapolon.eu am zis doar la ce sa te astepti happy