| RAY a întrebat:

Cine a incercat pasta de dinti colgate white, care promite ca face dinti albi in 5 zile, chiar da rezultate?
https://www.emag.ro/......DL45QBBBM/

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| TheRealFantasy a răspuns:

E buna, nu e cea mai buna pasta de dinti pe care am testat-o dar efectul e putin wow la inceput, in rest e ca orice pasta de dinti.
Tehnica si periuta poate conteaza cel mai mult, pasta de dinti mai putin.

| RAY explică (pentru TheRealFantasy):

Care e cea mai buna?

| Rm12 a răspuns:

Eu am incercat, nu, nu-i adevarat. Daaar. O metoda foarte buna de albire a dintilor e sa amesteci zeama de lamaie cu bicarbonat de sodiu si sa te speli pe dinti, nu costa si nu dureaza mult si se vede din primele doua spalari. Am incercat, la mine a dat rezultage bune.

| RAY explică (pentru Rm12):

Am auzit ca strica smaltul

| TheRealFantasy a răspuns (pentru RAY):

Nu stiu daca exista cea mai buna, eu folosesc mereu Lakalut aktiv, am auzit ca sensodyne e mai buna pentru sensibilitate gingivala.
Cel mai bun sfat pe care l-am primit, in sensul ca a dat roade cel mai bine a fost sa schimb pasta de dinti cat mai des. E ca si cu bacteriile si virusii care produc boli, o data ce se "invata" cu medicamentul devine cam inutil.

Daca vrei dinti albi iti recomand o periuta electrica, asta daca nu ai gingii sensibile, daca da atunci ramai la periuta normala, incearca sa te speli mereu de 2 ori pe zi, nu 3 si cu pasta dar si cu bicarbonat/lamaie/sare mare de bucatarie.
Bicarbonatul combinat cu lamaia e o idee mai putin stralucita, e suficienta una din ele atata timp cat o faci constant dar nu zilnic.
Eu ma spalam la 2-3 zile cel putin, daca nu mai rar chiar, 4-5 cu bicarbonat sau sare de bucatarie, nu am folosit niciodata lamaie, prefer sa le mananc intregi. big grin
Merele, lamaile si citricele in general ajuta la curatarea dintilor apropos. happy