| Lovelygirl2 a întrebat:

Cine a mai avut alergie la unele pastile/medicamente? Mie dupa ce iau pastile,aproape dupa jumătate de ora de la luarea pastilelor imi apar niste bubițe su pete rosu pe ambele mâini si la genunchi, si incep sa ma usture si am mâncărimi. Poate fi din cauza pastilelor sau e alta cauza?(de 3 zile încoace am inceput sa am simptomele acestea si aproximativ la jumătate sau o ora de la luarea pastilelor)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alinadianaaa a răspuns:

Esti alergica la medicamentul pe care il iei, incearca sa nu mai iei acest medicament.

| pam0pam a răspuns:

Daca ai inceput sa faci reactia alergica de la un anumit medicament sau de la mai mult medicamente ce au o substanta comuna, esti alergica. Nu mai lua medicamentul respectiv. Si nici un alt medicament ce contine substanta respectiva.