| GulDan a întrebat:

Cine a mai luat Paroxetin sau Anxiar?

Pot scapa altcumva de anxietate generalizata si NOC?

Parinti m-au speriat mi-au zis ca e f.periculos.(Le pot inloccuii cu altceva?)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| trisha88 a răspuns:

De anxietate poti scapa si daca faci psihoterapie sau cel putin cred ca se poate ameliora.Si eu sufar de anxietate si depresie, medicamentele de care intrebi eu nu le-am luat dar de anxiar am auzit de la altii dar nimic de rau.In primul rand trebuie sa mergi la un psihiatru bun in care sa ai incredere. Unele medicamente intr-adevar pot sa dea dependenta dar sunt altele care in doze mai mici nu sunt periculoase. Poti sa cauti un psiholog si sa-i ceri parerea. Numai bine.

| GulDan explică (pentru trisha88):

Da acum deja am inceput tratamentul laughing da psihiatru care ma duc am auzit ca e foarte inteligent vin oameni si din alte orase cika..acum ma simt mai bine! mda din pacate n-am destui bani sa ma duc la psihoterapie.