Eu am nascut de 3 saptamani in spitalul din Baia Mare si vreau sa iti spun ca, daca iti deschizi bine buzunarele, orice se poate in Romania.Eu nu am vrut sa fie prezent taticul la nastere, si dupa ce am trecut prin aceasta experienta, nu as vrea nici atat. Dar m-a vazut si am putut vorbi imediat ce m-au scos din sala de nasteri, atat pe mine, cat si fetitele pe care le-am nascut. Oricum eu iti recomand sa vorbesti inainte cu medicul care te va asista si sa pui aceasta problema din timp.La Euromedica iti recomand sa nasti doar daca ai o sarcina fara complicatii si probleme, deoarece in caz de vreo complicatie, tot la spital ajungi, pentru ca la clinica nu au aparatura si personal destul de calificate. Sper sa iti fie de folos ceea ce ti-am impartasit.
Pentru ca tatal sa poata asista la nasterea copilul, vorbeste cu medicul ginecolog care te va ajuta la nastere. El este in masura sa-ti dea un raspuns. Sincera sa fiu, nu ii recomand tatalui sa faca asta. Este traumatizant. Am fost cazuri in care tatal a ramas cu sechele... Nu cred ca ti-ai dori asta...
Draga mea, scuze ca-ti zic asa ceva, dar nu inteleg de ce sa intre taticul in sala. Nasterea e un proces fiziologic care are loc intre tine, bebelus, medic si Dumnezeu. Asta e menirea femeii, bucuria si chinul ei, un dar unic...sa dea viata. Taticul nu prea are treaba in circuitul acesta in momentul nasterii.Probabil ca nu ai complexe, dar eu una nu as accepta sa ma vada sotul in acele momente care ii vor ramane intiparite pe viata in memorie; e mult chin, mizerie, sange si crede-ma ca daca iti vede o data "pasarica" asa cum arata la nastere nu-i mai trebuie sex. Nasterea te poate aduce la stadiul de ...animal in chinuri si cred ca nici copilului nu o sa-i faca placere peste ani, sa se vada cum a iesit el din burta mamei.Plus ca daca esti nepregatita ( adica te apuca travaliul inainte de termenul la care te asteptai), se intampla sa faci pisu/altceva.../amandoua pe masa in timpul ...actiunii.Doctorul e invatat, a mai vazut d-astea, dar sa te vada tot neamul? Mie nu mi se pare distractiv sa arat rudelor cum eram eu pe masa ginecologica.
Imi inchipui ca vrei sa faci cezariana; iar, nu mi se pare demn de lasat amintire urmasilor pe casete cum te dadea doctorul cu iod si arata pielea ca soriciul, cum taia el frumusel cu bisturiul, cum dadea tesuturile la o parte ( se vede si destula grasime chiar daca esti slaba), cum incizeaza mai departe si scoate copilul care este plin de sange si secretii, trebuie aspirat, spalat, etc si apoi cum reface doctorul tesuturile si sutureaza...Adica draga mea, o fi nasterea o minune, dar e mai bine ca sotul si rudele sa vada rezultatul ei si sa ne pastram decenta de femei!
SI mai stii? daca sotului i se face rau? lasa ca are destule lucruri de facut dupa nastere prin care sa-ti arate cat de mult te iubeste...
Sanatate si o nastere usoara!
Draga mea sunt din baia mare si iti recomand euromedica pentru ca au un doctor foarte bun si conditii excelente, cumnata mea si inca cateva prietene nu au avut nici o problema si taticul poate asista, e mult mai avantajos decat la spital si au mai multa grija de tine te pup pa
Draga mea nu conteaza maternitatea unde nasti, poate fi in Arad, Timisoara, Cucurlau, etc, daca ai un vagon de bani sa dai la doctor, asistente, moasa, anestezist (daca e cazul), cum a facut prietena mea, barbatul ei a filmat nasterea si s-a plimbat in sala de nasteri ca pe bulevard cu camera in mina. Totul se poate in Romania cind "arunci" cu bani in ei. In cazul in care nu le dai bani, stai si "zaci" pe patul de spital ca nu se uita nimeni la tine.
Intrati pe linkul acesta sa vedeti ororile ce se intampla in Euromedica! Nu au personal cu experienta si nici aparatura necesara de resuscitare in caz de complicatii! Din aceasta cauza au murit cativa bebei si 2 mame!
http://www.urbaniulian.ro/......-acesteia/
Buna, eu am intrat pe internet si am vazut toate comentariile care sau facut despre maternitatea Euromedica si am observat ca 90% dintre mamici sunt foarte multumite de tot ce se intampla acolo. Am mai citit tot la comentari ca nu ar fi personal calificat, eu nu cred deoarece aproape toti medici de acolo si asistentele sunt din Spitalu Judetian din cate stiu eu. Eu zic sa incerci ca nu ai nimic de pierdut ca oricum Spitalu Judetian ii aproape in caz de ceva. dar iti dai seama de ce confort poti avea si nu numai pentru. psihicu tau si al bebelusului. La Spitalu Judetian esti ca intr-o puscarie.
Eu am nascut doi copii la euromedica, sunt atat de multumita ca nu am cuvinte. ai posibilitatea sa te insoteasca o persoana, si la nastere nosmala si la cezariana... eu am dus-o pe maica-mea... preturile sunt moderate, la fel ajungi si la spitalul judetean daca trebuie sa stai sa dai la toti.
Draga mea, se pare ca n-ai citit interebarea cu mai multa atentie! Prietenii tai se pare ca au fost cam fraieri, banuiesc ca spitalul a si zugravit in cinstea lor si au selectat clientela si prietena ta a primit mancare domneasca si a dormit in separeu cu sotul si cu bebe...Deci detalii si cazuri concrete m-au fi interesat.
Fiecare cu opiniile lui si eu am fost de parere sa fie taticu cu noi.Am nascut la euromedica in Baia mare unde sotul meu tot timpul a stat cu noi chiar el a avut parte sa i-a pe bebe prima data in brate. Totul a fost minunat, iti recomand din suflet clinica, nu-si bate nimeni joc de tine, conditii, liniste, medici profesionisti, totul depinde de tine, oricum cheltiu si la spital foarte mult si nu-s conditii si exista o vulgaritate de t-e mai mare groaza.mult succes si nastere usoara