| Bubble13 a întrebat:

Cine a tinut cura de slabire cu varza? vreau sa imi spuneti cate ceva despre experienta voastra. ps:eu sunt la prima zibig grin FUNDAAA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| BiaSiAtat a răspuns:

A fost oribil.Simteam ca innebunesc.In prima zi ma simteam destul de bine dar a doua, a treia oribile zi.varza nu tine de foame.E o moda mai noua care o incerca adolescentii.Ei se incred ca in varza si zic ca vor "slabi" dar nu e asa. Daca ti aceasta "cura" nu ai decat sa te infometezi foarte tare si sa nu te abtii.Cand o sa termini cu aceasta "cura " vei manca o gramada si te inmgrasi si mai tare pentru. ca tu crezi ca ai slabit dar nu e asa.Du-te mai bine la un nutritionist daca vrei sa slabesti si gata! Te va ajauta mult mai mult.

| Bubble13 explică:

Mentionez ca fac in fiecare zi 20 km cu bicicletahappy

| xSunriseX a răspuns:

Am o prietena care a tsinut-o.si a slabit foarte mult. aproape ca nu am recunoscut-o.baftahappy

| Bubblesz a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine e sa pui mana pe sport, asa e cel mai sanatos.Si poti tine si cura de slabire cu supa de varza. Eficienta e mai mare cand faci si sport.

| Andreea_5185 a răspuns:

Buna :)! Daca vrei poti sa slabesti cu niste magneti ( 6 kg intr-o luna ) costa 60 de lei si te tine tot anul! este vorba de 2 inele care se pun la degetele mari! poti sa intri pe situl : WWW.lingling.ro! sper sa te ajute! :)