anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine are vreo punga de nesttle fittness prin casa..Imi poate spune si mie cineva acum cate calorii are pe 100 g? Multumesc anticipat funda,.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| popeasca a răspuns:

372 kcal/100g pentru Nestle Fitness Classic (cel fara ciocolata). Funda?

10 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Poti sa-ti dai foc.
N-avem nevoie de specimene ca tine pe pamantul asta.

| Diiiiaaaa a răspuns (pentru unknownn):

Ha? dea..gandeste-te mai bine cine ar trebui sa moara primul, copil facut pentru alocatie :* Te pupwinking

| unknownn a răspuns (pentru Diiiiaaaa):

Tu vorbesti? Nu te mai lasa mama ta sa-ti cumperi mancare si ai ajuns sa-ti masori caloriile?
Get a life!
Hai sa fim seriosi, cum sa-ti masori caloriile?straight face

rolling on the floor)))))Tu cred ca nu stii ce e aia dietasickMa rog. Du-te si impusca-tewinking

Daca prin dieta inseamna sa fii obsedata sa-ti calculezi caloriile la tot ce mananci.
In ritmul asta, peste 2-3 ani in Romania, fetele cand o sa se intalneasca, dupa ce se saluta n-o sa mai zica celebrul "ce faci", o sa zica "cate calorii ai mancat azi?" sau "cate kilograme ai dat jos azi?", deja imi imaginez o conversatie:"-Salut
-Salut
-Cate kilograme ai dat jos azi?
-2
-2 numa? Esti praf.Eu am dat 5, mai am 2 de dat si ajung la anorexie.
-Wow ce tare:X.
-Cate calorii mananci pe zi?
-Pai nu stiu, mananc 1 iaurt si o salata.
-Pai tu mananci mai putin ca un caine, de aia slabesti.
-Nu se slabeste prin infometare, pentru ca metabolismul o sa se obisnuiasca cu mancare putina, si pe viitor cand o sa ajungi la greutatea ideala, o sa continui sa slabesti chiar daca nu vrei si o sa ajungi asa:
http://image.stirileprotv.ro/media/images/original/Dec2010/60464621.jpg."

Apropo,de curiozitate cati ani ai?

Trebuie sa citesc tot cacatu' pe care l-ai scris?straight face

Nu,lasa ca o sa-l citesti cand o sa ajungi la 20 de kg.

Cica cate calorii ai mancat azirolling on the floor)))))) Mooooooooor rolling on the floor))))) Pe bune, du-te si impusca-tewinking. Doamne iarta-ma ..cate calori ai MANCAT?! zau?!

Pai atunci la ce ai intrebat:"Cate calorii are cerealele fitness?"
Banuiesc ca nu pentru ca ai avut o operatie la stomac si trebuie sa detii un regim strict.

| popeasca a răspuns:

De fapt poti gasi aici http://www.nestle-fitness.com/ro/ toate informatiile (selectezi punga de cereale, si apoi dai click pe "Informatii nutritionale".