| GulubuntzBudulush a întrebat:

Cine crede că ar trebui degrabă să-i monitorizăm pe cei aflați în carantină și la autoizolare și evident pe toți veniți din țările zonei roșii și galbene?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai si nu se face asta?
sau vrei tu sa propui iar solutia cu 12912 milioane de camere de vedere montate pana maine?

| GulubuntzBudulush explică (pentru suntserios):

Mai exact oare cum se face monitorizarea? Vine din când în când câte un polițist și până vine, persoana poate să iasă și să răspândească infecția, nu e groaznic. Ce părere aveți?

| suntserios a răspuns (pentru GulubuntzBudulush):

Am parerea ca ideile tale nu au aplicabilitate in realitate. Asta daca nu cumva poti cu sa maresti de 100 ori capacitatile DSP si politie peste noapte.

| johnnny123 a răspuns:

Toata lumea! Absolut toata lumea crede ca trebuie sa-i monitorizam pe cei aflati in carantina si in izolare. Tocmai de aia sunt in carantina si izolare. Te asigur ca nu esti tu primul care s-a gandit la asta.

Urmeaza sa ne prezinti inca o lista de idei fantastice pentru invingerea coronavirusului? De data asta ce vei mai propune? Sa-i chemam pe Avengers, pe Mos Craciun, pe Zana Maseluta?

| GulubuntzBudulush explică (pentru johnnny123):

Avengers și Zâna Măseluță sunt personaje de ficțiune, te rog nu mai fă mișto și Moș Crăciun este doar o meserie de iarnă în realitate. Acum m-am gândit mai bine și ne trebuie idei mai realiste. TOtuși tot trebuie să îi monitorizăm pe cei din carantină și pe cei aflați la izolare. Am auzit de cazuri în care au ieșit din casă cei izolați la domiciliu. Vă dați seama ce pericol ar putea fi pentru noi. Plus că toți cei care vin din Italia, Spania, Germania, Franța la carantină cu ei. https://www.realitatea.net/......2c3e3b5218

Răspuns utilizator avertizat
| GulubuntzBudulush explică:

Monitarizarea trebuie neapărat, măcar câteva luni.