Http://blog-feminin.blogspot.com/2010/04/dieta-montignac.html
asta mi se pare cea mai buna pentru ca eu am tinut-o si am dat jos o gramada de kg si desi nu o mai tin kg nu s-au depus.Eu am dat jos mai mult decat trebuia
Verificat pe mine:doua zile pe saptamana (marti si joi) am mancat numai mere crude:rase si nerase.Am ales un soi de mere care-mi placea si am mancat cat am putut! In restul zilelor am mancat normal, fara excese.Am slabit 5 kg in doua saptamani.Nu am putut sa tin cura mai mult ca s-a razvratit organismul, in special fierea.De altfel, de atunci nu imi mai plac merele! As mai fi vrut din cand in cand sa-mi ajustez greutatea cu mere, dar nu mai pot sa le mananc. Merele sunt alimente cu calorii negative, ca mai multe altele.
Ar trebui sa folosesti o dieta pe baza de calorii negative sau calorii negative (e acelasi lucru). Pentru descompunerea lor in calorii corpul consuma mult mai multe (calorii) pentru a face acest lucru, astfel scapi de infometare si poti sa duci o viata obisnuita fara sa iti "chioraie matele" si nici nu o sa ai probleme cu tractul digestiv. Sa nu te astepti sa slabesti peste noapte ca asa ceva nu e posibil. Daca tot vrei sa alegi calea cea care este mai putin sanatoase poti sa folosesti pastile pe baza de amfetamina (e continuta de multe medicamente si nu e drogul ala de care stiti toti ala e metamfetamina si amfetamina sulfurata) care au un rol de a energiza corpu si de a elibera adrenalina. Atentie aceste medicamente se iau pe baza de reteta ele facand parte din medicamentele controlate.
In primul rand iti trebuie ambitie! si diete si cure de astea gasesti pe net pe alte siteuri o gramada daca macar una o urmezi pana la sfarsit reusesti.succes.
Probabil o dieta atkins sau ceva pe baza de acai berry. eu de pe www.cura-de-slabire.net imi scot cure de slabire
User252426 întreabă: