| Whittyfluffy a întrebat:

Cine e singur la parinti? si dc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Skylerx a răspuns:

Eu nu sunt singura la parinti. Mai am un frate. Dar mie imi pare bine de asta. Uneori vreau sa fiu singura, dar e mai bine asa. Funda?

7 răspunsuri:
| Cireașăăă a răspuns:

Si eu din acelasi motiv laughing

| Klepto a răspuns:

Eram singur la parinti, dar mama s-a recasatorit.
De ce am fost singur la parinti inainte? Ca fix dupa s-a inventat prezervativul si tehnica coitus intrerruptus si rezervatus.

| rapa a răspuns:

Eu sunt si imi pare raw

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt deoarece trebuie sa recunosc sunt cam egoista. dar peste cativa ani stiu ca voi realiza ca este o mare porcarie si probabil imi va parea rau ca nu am avut frati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt singura la parinticryingsi tare mult as vrea o surioara dar stiu ca nu se mai poate

| Elenaaa23 a răspuns:

Si eu sunt singura la parinti dar uneori mi-ar placea sa am un frate mai mare.Intotdeauna mi-a placut sa fiu eu aia mica si rasfatata si sa am un frate protector si intelegator. xoxo

| Whittyfluffy explică:

Eu pentru ca n'au mai vrut parinti sa faca alt copil):laughing)laughing

Întrebări similare