Actiune Terapeutica
Vitamax conţine grupe de ingrediente active, atent selectate pentru acţiunile lor sinergice, profilactice şi terapeutice, necesare menţinerii şi/sau ameliorării funcţiilor organismului. Lăptişorul de matcă este un amestec natural de proteine, aminoacizi, lipide, carbohidraţi, acizi graşi şi vitamine. A fost folosit cu rezultate deosebite ca tonic general în ameliorarea simptomelor legate de vârsta înaintată şi pentru îmbunătăţirea stării generale la cei cu boli cronice degenerative. Ginseng este, de asemenea, un extract natural cu un spectru larg de acţiuni farmacologice, cu efect stimulant şi energizant. Ginseng creşte rezistenţa naturală, ca şi capacitatea recuperativă a organismului. Cele 9 bioelemente asigură organismului substanţele de bază necesare proceselor metabolice normale. În plus, aceste 9 bioelemente acţionează ca factori de protecţie împotriva multor boli degenerative. Cele 23 din cele mai importante vitamine, minerale şi oligoelemente sunt incluse pentru asigurarea necesarului zilnic atât în condiţii normale, cât şi în stări de deficit sau de necesităţi crescute. Multe dintre acestea sunt cofactori în diferite procese metabolice. Ca urmare, Vitamax, prin compoziţia sa, este considerat cel mai potrivit preparat vitaminic pentru toate vârstele, indiferent de sex.
Nu are sens sa mananci multe grasimi, prajeli si dulciuri pentru ca iti vei da bila peste cap.Mai bine mergi la un medic endocrinolog pentru ca poate fi si glanda implicata daca nu te poti ingrasa.El iti va recomanda ce sa iei ca sa-ti fie bine.In rest, incearca sa nu fii stresata(eu de ex de la stres am slabit foarte mult), mananca pe saturate dar nu face exces.
Mananci mai mult. uite si alte sfaturi:http://www.revistafelicia.ro/......grasi.html Succces!
Hei:*! Daca vrei sa te ingrasi si sa nu ajungi in spital te sfatuiesc sa respecti cele trei mese [mic-de-jun, pranz, seara]. Daca le respectai si inainte asta e foarte bine. Acum, incearca ca la mesele astea sa mananci o cantitate mai mare. Nu trebuie sa bagi in tine numai cipsuri, carne si fastfood-uri. Multa bafta!>
Nu cred ca dulciurile si grasimile sunt solutia. Mai bine mergi la un nutritionist si el va stii cu siguranta.
Cauta niste vitamine de pofta de mancare si incearca sa mananci de 3 ori pe zi la ore cat mai fixe(conteaza foarte mult sa ai o masa regulata) si incearca sa mananci cat de mult poti.Nu trebuie sa lipseasca fructele,e bine sa mananci foarte multe,sa mananci carne in fiecare zi (mancaruri bogate in vitamine,proteine,calorii, etc) si incearca sa mananci cat de des poti supa sau ciorba la pranz. In mare cam asta ar trebui sa faci pentru cateva kg in plus... si daca ai timp ai putea sa iti faci si un abonament la sala pentru a pune masa musculara pe tine, te va ajuta si asta foate mult. La sala depui efort si asta iti provoaca foame si automat vei manca mai mult. Mult succes!
Bagi in tine pana numai poti in special dulcuri si mancaruri cu multe calori ai grija unele pot sa-ti faca rau mananca seara mai gras nu stiu ceva de genu oricum pirn mancare te ingrasi. asa ca succes. si sa nu abuzezi ca ajungi la spital