Eu mi-am facut intr-o zi dintr-o portocala, 2 mere mai mici si boabe de struguri albi si chiar a iesit super bun.
Sau imi mai faceam portocala, banana si mar.
In primul rand iti trebuie unul din acesta: http://www.emag.ro/......priceasc/c
Daca nu ai in casa, poti alege pe cel mai ieftin. ca toate sunt din otel si nu se oxideaza.
Si sucurile au rostul lor. Adica atunci cand bei un anumit tip de suc este bine sa si stii in ce mod ajuta organismul acel suc. Iata aici niste retete dar si pentru ce sunt bune ele: http://foodstory.stirileprotv.ro/......i-naturale
Trebuie sa stii ca sucurile trebuiesc consumate proaspete in cel mult 2 zile; altele trebuiesc consumate imediat. Nu stiu care cum sunt, dar stiu ca daca tai un mar pe jumatate el se va innegri destul de repede. Si zeama din el il innegreste.
Bună!
Păi poţi să storci portocale, lămâi şi pui miere (sau zahăr) pentru a face limonadă (dacă vrei să fie mai acră poţi pune şi limetă), mere, etc.
Multe fructe poţi combina, dar îţi voi da nişte sugestii:
-fructe de pădure
-suc de morcovi
-limonadă
-suc de portocale cu lămâie
-piersici, caise.
Pentru a găsi reţete mult mai complexe caută aici: http://www.supermamici.ro/......i-seminte/
Ce retete vrei tu?
Sucul natural e fructul stors si atit. Daca vrei o combinatie, o faci cum iti place.
Deeaandreea9156 întreabă: