| Fluturash_3549 a întrebat:

Cine imi poate recomanda o dieta (nu foarte scumpa sh fara pastile sau mai stiu celaughing )am 1.62 inaltime sh 45 kghappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Dar nu esti grasa deloc! Ok acum poate esti grasa la burta sa zic asa...Nu manca cu grasime sau ulei, poti manca ochi cu apa inloc de ulei, piept de pui pe gratar cu frt putin ulei si fara paine, o supika ceva si multe mere

8 răspunsuri:
| 100SweetSmile4you a răspuns:

Dar de ce crezi ca ai nevoie de o dieta? Ai o greutate foarte ok pentru inaltimea ta si cred ca nu ai avea nevoie de dieta. Daca vrei doar sa te mentii, incearca sa faci mai mult sport.

| shtephie a răspuns:

De ingrasare sau de slabire?!?hee hee Sfatul meu e de ingrasarewinking

| G a răspuns:

La inaltimea ta nu esti grasa deloc. cel mult daca ai burtica sau ceva grasime pe picioare, poti sa faci exercitii si miscare ca sa se duca.

| aalhggcsdsvs a răspuns:

Pai nu iti trebuie dieta esti si asa slaba deoarece greutatea ta ar trebui sa fie de 62 kg asa ca nu incerca dieta multumestete cu ce ai.

| Dee_9331 a răspuns:

Wow eu am 1. 50 si am 45 de kg laughing. Dupa parerea mea nu esti deloc grasa. Daca ai probleme cu burtica inceaca sa face miscare adica gimnasctica.

| Fluturash_3549 explică:

Ms mult:*

Mda...am soldurile inalte sh burtabig grin

Si ce exercitiii credeti ca trebuie sa fac sa scap de burtica?big grin