Cine ti-a spus ca pui masa musculara cu flotari si abdomene? Trebuie sa mergi la sala, daca nu progresele se vor vedea peste o perioada foarte lunga.
Intrebarile mele pentru tine: 1) Ai gantere?
2) Ce aparate ai acasa?
Ce nu ar trebui sa mananci/bei: sucuri, dulciuri, fast-food, produse de patiserie.
Program de somn: sa dorm 7-8 ore pe noapte.
Raspunde-mi la intrebari si voi reveni.
Am gantere, dar au 4 kg fiecare, si nu au greutate variabila. Am banca pentru abdomene, un aparat care nu stiu cum se cheama pentru piept si brate (nu banca cu greutati), stepper, bicicleta si banda pentru picioare (banda nu o folosesc niciodata, prefer sa alerg pe afara).
Am mers la sala o vreme, dar acum vine sesiunea si am cursuri de dimineata pana dupa-masa, iar de cand ajung si pana seara, lucrez. Stiu ca dupa sesiune o sa pot sa reincep sa merg la sala regulat, dar pana atunci vreau sa ma mentin, in timpul care mai imi ramane liber.
Mersi pentru raspuns!
Uite, îți recomand un canal foarte bun de youtube http://www.youtube.com/user/scooby1961. Tipul se axează numai pe exerciții pe care le poți face acasă.
Practica in fiecare dimineata tai chi chan! dureaza 4 minute si intr-o saptamana vei vedea rezultate, eu am avut 120 kg la 1.80 cm si intr-o saptamana am slabit la 100! si mama simtit bine. acum am 94 si am o masa musculara mare
Bun, fa niste exercitii cu ganterele alea, cele mai eficiente, ca banuiesc ca daca ai fost la sala stii ce exerciti sa faci.
Lucra tot corpul, cu toate aparatele care le ai, la inceput de antrenament 20minute bicicleta/banda si la sfarsit la fel.
Abdomene, dar nu cele normale, vezi pe net ca is multe exercitii bune pentru abdomen, flotari, din nou, nu normale, apoi fa m100s, un cardio format din 100 de repetari, il gasesti si pe asta pe youtube. Bafta!
Mersi!
O mica funda?
Clar! acum am observat ca nu te-am ales!