| xXxDragosHHHxXx a întrebat:

Cine imi poate spune exact regimul supei de varza pe doua saptamani? Si cat pot slabi daca tin aceasta dieta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

O sa te ingrasi dublu la loc dupa. Slabit sanatos = 2 kg / luna, cu sport, alimentatie corecta ( nu o dieta tampita, nu "multe fructe si legume", etc. ).

| claram a răspuns (pentru Cosmin86):

Fructele stiu ca au zahar(unele dintre ele) dar legumele, de ce?

| Cosmin86 a răspuns (pentru claram):

Pentru ca trebuie sa ai o alimentatie echilibrata si variata, nu sa te axezi pe un anumit tip ( ex. legume ).

E ok si cateva fructe, si legume, dar trebuie sa mai ai cereale, proteine, carbohidrati, grasimi sanatoase, calciu, minerale, vitamine, etc. Conteaza si cand le consumi, seara consumi proteine cu absorbtie lenta, eviti carbohidratii si grasimile sanatoase, in schimb dimineata carbo si grasimi sanataose sunt chiar indicate + proteine cu absorbtie rapida.

| gabyB a răspuns:

Sa-ti spun cum am slabit eu: 3 mese pe zi cu 5 ore distanta intre ele, multa, multa apa..nu m-am infometat deloc si deja m-am obisnuit asa. intr-adevar eu am renuntat la paine, la prajeli si paste fainoase. happy

| claram a răspuns:

Nu stiu cate kile sau ce inaltime ai...dar sfatul meu este sa nu tii nici un regim. mananca 2 mese si jumatate, stai departe de paine si incearca sa faci putin sport(chiar si 20minute, acasa). daca slabesti repede, pui repede...