O sa te ingrasi dublu la loc dupa. Slabit sanatos = 2 kg / luna, cu sport, alimentatie corecta ( nu o dieta tampita, nu "multe fructe si legume", etc. ).
Pentru ca trebuie sa ai o alimentatie echilibrata si variata, nu sa te axezi pe un anumit tip ( ex. legume ).
E ok si cateva fructe, si legume, dar trebuie sa mai ai cereale, proteine, carbohidrati, grasimi sanatoase, calciu, minerale, vitamine, etc. Conteaza si cand le consumi, seara consumi proteine cu absorbtie lenta, eviti carbohidratii si grasimile sanatoase, in schimb dimineata carbo si grasimi sanataose sunt chiar indicate + proteine cu absorbtie rapida.
Sa-ti spun cum am slabit eu: 3 mese pe zi cu 5 ore distanta intre ele, multa, multa apa..nu m-am infometat deloc si deja m-am obisnuit asa. intr-adevar eu am renuntat la paine, la prajeli si paste fainoase.
Nu stiu cate kile sau ce inaltime ai...dar sfatul meu este sa nu tii nici un regim. mananca 2 mese si jumatate, stai departe de paine si incearca sa faci putin sport(chiar si 20minute, acasa). daca slabesti repede, pui repede...
06031985 întreabă: