| solitarul a întrebat:

Cine imi poate spune unde pot merge pentru thai masaj? am auzit ca e super. acum merg la un tip care imi face un masaj de ies de acolo plutind. a lucrat cu mine si ca sa imi schimb modul de gandire. pe site sunt o multime de articole intersante in domeniu, poate va ajuta si pe voi (terapiepractica.ro) Acum vreau sa incerc si altceva, mai ales ca am auzit numai de bine despre thai masaj. Ma poate ajuta cineva cu o informatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Dereczki a răspuns:

La mine!hee hee

| Sensual23 a răspuns:

Nu stiu cum este acest masaj thai de care zici tu, insa trebuie sa incerci macar o data un masaj erotic. Este o experienta super, mai ales daca ajungi la un salon ok. Eu am fost la Nirvana, au mai multe tipuri de masaj. Eu am incercat masajul Nirvana si a fost foarte bine: http://www.nirvanamasaj.ro/tipuri-de-masaj/masaj-nirvana/